U bent al gastouder?

Op het moment dat u werkzaam bent voor gastouderbureau De Kabouters kunt u een goede begeleiding van ons verwachten. Wij helpen u om het werven van gastkinderen makkelijker te maken en u kunt gebruik maken van onze website service. Wij willen voor onze gastouders klaarstaan! Ook zullen wij een aantal thema en informatie avonden per jaar organiseren waarin nuttige onderwerpen op het gebied van kinderopvang aan de orde komen. Ook is het natuurlijk erg leuk en handig om andere gastouders te ontmoeten en ideeën en tips uit te wisselen met elkaar.

Via de website zullen wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in de branche. Wij houden u  onder andere op de hoogte van maatschappelijke ontwikkelingen en veranderingen in overheidsbeleid en wet- en regelgeving. Ook zijn we altijd alert op zaken die voor u van belang zijn en wij houden u via en onze nieuwsbrief of facebookpagina daarvan regelmatig op de hoogte.
Voor nieuwe gastouders staan wij altijd open en we zijn geregeld op zoek naar nieuwe ervaren gastouders!!

De bemiddelingsmedewerkers van De Kabouters zijn ervaren pedagogisch medewerksters en kunnen veelal al uw vragen beantwoorden.

Contact

Gastouderbureau De Kabouters
Boomgaard 7
9408 JA Assen

0592 74 41 30