U zoekt een gastouder voor uw kind?

Tegenwoordig werken zowel vaders als moeders binnen het gezin. Niet altijd lukt het opa en oma om op te passen en zoeken ouders naar andere geschikte manieren van opvang voor hun kinderen. Gastouderopvang is een van de manieren om voor te kiezen. Wij van De Kabouters vinden dat de meest geschikte manier van opvang voor het kind. De opvang is kleinschalig en persoonlijk. Bij een gastouder komt een kind in een soort van tweede huis en kan het leren omgaan met andere kinderen.

GOB De Kabouters, biedt professionele en betrokken opvang aan door gastouders. Zoekt u opvang in een van de noordelijke provincies, bent u bij ons aan het goede adres. Ook een gastouder aan huis (‘nanny’) behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Gastouderopvang bij de gastouder in huis:

U brengt uw kind(eren) naar het huis van de gastouder. Dit is een kind veilige en door de GGD goedgekeurde opvangomgeving waar u kind in de huiselijke-sfeer van de gastouder wordt opgevangen. Vaak worden er verschillende kinderen van verschillende leeftijden samen opgevangen zodat uw kind altijd met vriendjes kan spelen.

Een gastouder in uw eigen huis (nannyopvang)

Deze vorm van opvang is erg populair en voelt vaak extra vertrouwd voor u en uw kind. De gastouder komt dan bij u in huis om voor uw kind(eren) te zorgen op de tijden die u heeft afgesproken. De gastouder zorgt voor de kinderen en houdt uw woning netjes en kan als dat nodig is kinderen naar school brengen en ophalen.
Een gastouder aan huis kan vele voordelen bieden en veelal het ritme van thuis overnemen.

Blijvend betrokken

Gastouderbureau De Kabouters heeft voor gastouderopvang gekozen, omdat wij dit de meest persoonlijke, betrokken en liefdevolle vorm van kinderopvang vinden. De opvang vindt plaats in een kleinschalige huiselijke kringen waar alle ruimte, tijd en aandacht is voor de individuele behoefte van uw kind. Daarnaast zijn de tijden flexibel: u hoeft zich nooit meer van uw werk te haasten omdat de crèche dicht gaat. Ook is flexibele opvang, nachtopvang en weekendopvang mogelijk. In principe zorgt een gastouder voor een achterwacht, maar is een gastouder een keer verhinderd vanwege vakantie of ziekte, dan kan De Kabouters op zoek naar een vervangende gastouder. De Kabouters is altijd bereikbaar en staat de gastouder bij op pedagogisch gebied. Zo tonen wij ons blijvend betrokken, voor zolang u kind opvang nodig heeft.
Zoekt u dus opvang voor uw kind(eren) tussen 0 en 13, dan kan GOB De Kabouters u beslist helpen.

Contact

Gastouderbureau De Kabouters
Boomgaard 7
9408 JA Assen

0592 74 41 30